Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا محمدرضا داورزنی که به همراه وزیر ورزش و چوانان به زاهدان سفر کرده است دوشنبه شب در نشست تخصصی با روسای فدراسیون های ورزشی کشور و سیستان و بلوچستان در استانداری این استان اظهار داشت: با توجه به جمعیت بیش از 2 میلیون و 700 هزار نفری استان تعداد ورزشکاران بیمه شده آن اندک است و در تلاشیم تا این تعداد را به 200 هزار ورزشکار بیمه شده برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان استعداد های فراوانی در رشته های مختلف ورزشی دارد و نیاز است تا استعدادهای پنهان ورزشی این استان کشف شود.
وی افزود: مربیان گمنام زیادی در سیستان و بلوچستان وجود دارند که ورزشکاران با استعداد را شناسایی و به پرورش و تربیت آنها می پردازند.
وی ادامه داد: شناسایی مربیان و ورزشکاران با استعداد در سیستان و بلوچستان از اولویت های نخست معاونت توسعه ورزش های قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان است.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزیر ورزش و جوانان گفت: توجه به استانهای کم برخوردار به ویژه سیستان و بلوچستان در زمینه ارتقای شاخص های ورزشی از اولویت های مهم دولت تدبیر و امید است.
داورزنی اظهار داشت: وزارت ورزش و جوانان برای حمایت از ورزشکاران سیستان و بلوچستان از هیچ کمکی به این استان دریغ نخواهد کرد.
وی بیان کرد: توجه به استانهای مرزی به ویژه سیستان و بلوچستان که در خط مقدم مبارزه با انواع شرارت قرار داشته و حق بزرگی بر گردن ملت ایران دارد از اولویت های نخست معاونت توسعه ورزش های قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان است.
وی افزود: برگزاری رقابت های بین المللی و ملی در سیستان و بلوچستان در اولویت وزارت ورزش و جوانان قرار دارد.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان برای اینکه بتواند نقش مهمی در میزبانی از رقابت های بین المللی داشته باشد باید زیرساخت های توسعه ای آن از جمله ساخت ورزشگاههای مجهز و مکان های اقامتی ویژه ورزشکاران را فراهم کند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزیر ورزش و جوانان گفت: سیاست وزارت ورزش و جوانان تمرکز زدایی از برگزاری رقابت های ملی و جهانی در مرکز کشور است.
داورزنی اظهار داشت: در وزارت ورزش و جوانان در تلاشیم تا میزبانی رقابت های قهرمانی ملی و بین المللی را به استانها واگذار کنیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: این استان از ظرفیت های ویژه ای در زمینه ورزش های بومی و محلی برخوردار است.
علی اصغر جمشید نژاد اظهار داشت: معاونت توسعه ورزش های قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان توجه ویژه ای به ورزش های بومی و محلی سیستان و بلوچستان داشته باشد.
وی بیان کرد: توجه دولت تدبیر و امید به ارتقای شاخص های ورزشی در سیستان و بلوچستان قابل تقدیر است.
وی افزود: وزارت ورزش و جوانان باید توجه ویژه ای برای حضور ورزشکاران سیستان و بلوچستان در فدراسیون های ورزشی داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: حضور ورزشکاران سیستان و بلوچستان در هیات های ورزشی قطعا در برطرف کردن مشکلات ورزشی استان کمک شایانی می کند.
به گزارش ایرنا روسای 13 هیات ورزشی کشور در این نشست گزارشی از مشکلات هیات های ورزشی خود در سیستان و بلوچستان ارائه کردند.
همچنین در این نشست از شماری از ورزشکاران مدال آور و مربیان سیستان و بلوچستان تقدیر به عمل آمد.
در این نشست از نرم افزار ورزشی سیستان و بلوچستان با حضور 13 هیات ورزشی و معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان رونمایی شد.
مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان به همراه 13 رئیس فدراسیون ورزشی امروز/دوشنبه/ برای رونمایی از سند توسعه ورزش سیستان و بلوچستان و رسیدگی به مشکلات حوزه ورزش این استان به زاهدان سفر کرد.
شرکت در نشست هم اندیشی روسای 12 فدراسیون ورزشی کشور و هیات های ورزشی سیستان و بلوچستان و سمن های استان، بازدید از دهکده ورزشی المپیک زاهدان و پروژه های ورزشی در حال اجرا از جمله برنامه های سفر یک روزه وزیر ورزش و جوانان به زاهدان بود.
برگزاری نشست تخصصی هیات های ورزشی سیستان و بلوچستان با حضور روسای فدراسیون های مربوطه از دیگر برنامه های امروز بود.
همچنین جمع بندی نهایی و گزارش فدراسیون های ورزشی در خصوص نتایج به دست آمده با حضور محمدرضا داورزنی معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان از دیگر برنامه های سفر یک روزه روسای فدراسیون های ورزشی به زاهدان بود.
هم اینک 40 هزار ورزشکار سازمان یافته در قالب بیش از 50 هیات استانی و 500 هیات شهرستانی در سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت هستند.
سیستان و بلوچستان با 2 میلیون و 775 هزار و 14 نفر جمعیت و 19 شهرستان و 187 هزار و 502 کیلومتر مربع وسعت پهناورترین استان کشور شناخته می شود که بنا به گفته علی اوسط هاشمی استاندار این استان افزون بر 51 درصد جمعیت استان در روستاها و بقیه در شهرها سکونت دارند.
3213**6081 خبرنگار: اکبر نوری **انتشاردهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۴۹۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲

به گزارش قدس آنلاین، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر ورزشکار در ویژه‌برنامه «ایرانی پهلوان»
  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • ورزش زورخانه‌ای نماد ورزش پهلوانی
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل