Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان گفت: تنها فدراسیون پزشکی ورزشی مجاز به صدور مجوز برای تأسیس مراکز ماساژ ورزشی و حرکات اصلاحی است و تأسیس این مراکز شرایط خاصی دارد. ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۲ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی محمدی در دوره آموزش ناظران و ستاد نظارت بر سلامت اماکن ورزشی استان اظهار داشت: یکی از مشکلات برخی بازرسان در مراجعه به باشگاه‌ها نداشتن حکم یا کارت شناسایی است که تلاش داریم با ارسال نمونه حکم واحد فدراسیون پزشکی ورزشی به هیئت‌ها و ادارات ورزش استان اصفهان این مشکل را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به ملزم بودن تمام مراجعه‌کنندگان به باشگاه‌ها برای داشتن کارت بیمه ورزشی افزود: بیمه ورزشی اولویت نخست ما است که ارائه و کنترل آن وظیفه متقابل مراجعه‌کنندگان و مدیران باشگاه‌ها است. بازرسان باید در هر باشگاه به صورت رندوم کارت بیمه ورزشکاران را کنترل کرده و آن را با لیست ثبت‌شده در باشگاه مطابقت دهند.

سربازرس استانی فدراسیون پزشکی ورزشی با بیان اینکه بخش زیادی از باشگاه‌های استان را باشگاه‌های بدنسازی تشکیل می‌دهد، ادامه داد: اولویت بعدی ایمنی و استاندارد بودن چیدمان دستگاه‌های باشگاه‌های بدنسازی است و مقرر شد با اضافه شدن بازرسانی از هیئت بدنسازی استان بر این امر نظارت بیشتری صورت گیرد.

هیچ باشگاهی مجاز به ارائه و تجویز مکمل ورزشی نیست

دبیر هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان به بهداشت اماکن ورزشی و معضل فروش مکمل‌ها اشاره کرد و گفت: فروش و تجویز هر گونه مکمل ورزشی اعم از مجاز یا غیرمجاز به طور کلی در باشگاه‌ها ممنوع است و تنها داروخانه‌ها مجاز به ارائه این محصولات هستند.

محمدی با اشاره به غفلت برخی بازرسان شهرستان‌های استان در دادن اخطار به باشگاه‌های متخلف تصریح کرد: پس از بازرسی اولیه اگر مشکلی در باشگاه وجود داشته باشد، علاوه بر اینکه مشمول بازرسی ثانویه می‌شود اخطار 21 روزه نیز دریافت می‌کند و مسئول باشگاه 21 روز زمان دارد تا آن مشکل را رفع کند. در صورت عدم رفع مشکل در بازرسی ثانویه، اخطار 10 روزه داده شده و تعهد کتبی گرفته می‌شود و اگر باشگاهی به تعهد پایبند نبود، پلمب می‌شود؛ بنابراین بازرسان باید اخطارها را جدی بگیرند.

وی به شرایط تأسیس مراکز ماساژ ورزشی و حرکات اصلاحی اشاره کرد و بیان داشت: تنها فدراسیون پزشکی ورزشی مجاز به صدور مجوز برای تأسیس این مراکز است. این مراکز حتماً باید پروانه باشگاه داشته باشند، یک پزشک عمومی که دوره پزشک تیم فدراسیون را گذرانده است به عنوان مسئول فنی به کار گیرد و ماسورها نیز باید دارای گواهی دوره ماساژ ورزشی فدراسیون پزشکی ورزشی باشند. همچنین مربی حرکات اصلاحی باید حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد حرکات اصلاحی باشد.

دبیر هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان ادامه داد: متأسفانه یا خوشبختانه ادارات آموزش فنی و حرفه‌ای با اخذ مجوز در حال آموزش ماساژ هستند که برخی اوقات در حیطه درمانی نیز دخالت می‌کنند، اما همان‌طور که ماسورهای آموزش‌دیده از طرف فدراسیون پزشکی ورزشی مجاز به ارائه خدمات ماساژ زیبایی نیستند، دانش‌آموختگان فنی و حرفه‌ای نیز نمی‌توانند خدمات ماساژ ورزشی ارائه دهند.

محمدی با بیان اینکه هیچ بیمه‌ای مانند بیمه مسئولیت نمی‌تواند جایگزین بیمه ورزشی شود، گفت: بازرسان حتماً باید درباره داشتن بیمه ورزشی سخت‌گیری کنند. تعرفه صدور کارت بیمه ورزشی برای یک سال تنها 15 هزار تومان است که رقم ناچیزی محسوب می‌شود. بیمه مسئولیت در بسیاری از موارد آسیب‌های ورزشی را شامل نمی‌شود و ورزشکاری که بیمه ورزشی نداشته باشد با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: با تصویب هیئت رئیسه هیئت پزشکی ورزشی استان اصفهان، پرونده ورزشکاران آسیب‌دیده‌ای که مبلغ خسارتشان کمتر 500 هزار تومان است دیگر برای تأیید به تهران فرستاده نمی‌شود و به محض تأیید کارشناس، مبلغ خسارت در کمتر از 2 ماه به حساب ورزشکار واریز می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۵۲۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست فوق العاده هیات رییسه فدراسیون انجمن‌های ورزشی روز شنبه برگزار شد. این نشست به ریاست نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون و با حضور حمیدرضا غزنوی نایب رییس، مهدی سلاطی سرپرست دبیری فدراسیون، سهراب آزاد، سلامی، امیر غریبلو و چشمی بازرس فدراسیون برگزار شد.

در این جلسه تاریخ پیشنهادی برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون انجمن‌های ورزشی تعیین شد و مقرر شد که این تاریخ به وزارت ورزش و جوانان ارائه و پیشنهاد شود.

خبرنگار مهر کسب اطلاع کرد انتخابات ریاست فدراسیون روز ۳۰ خرداد سال جاری برگزار خواهد شد.

بررسی حضور سه رشته سپک تاکرا، فلوربال و جوجیتسو در مسابقات ایندورگیمز(داخل سالن آسیا)، میزبانی ایران از مسابقات سپک تاکرای آسیا در شهریور و بیس بال غرب آسیا در مهرماه ۱۴۰۳ و همچنین بازگشت رشته‌های آبی اسکی روی آب، جت اسکی و موج سواری به فدراسیون انجمنهای ورزشی و اضافه شدن انجمن ماهیگیری به فدراسیون از دیگر موارد قابل بحث در این نشست بود.

به گزارش خبرنگار مهر، نام نویسی از کاندیداها از بهمن ۱۴۰۱ آغاز شد و تایید صلاحیت نامزدهای انتخاباتی نیز در اردیبهشت ۱۴۰۲ اعلام شد. بر اساس آنچه که در جلسه هیات رییسه فدراسیون انجمن‌های ورزشی مورد بررسی قرار گرفت مقرر شد مجمع انتخاباتی این فدراسیون در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شود. برای حضور در این انتخابات ۱۰ نامزد نام نویسی کرده بودند.

کد خبر 6090740

دیگر خبرها

  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • پلمپ ۱۷ باشگاه ورزشی ورامین در دستور کار
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان