Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بانک اطلاعاتی فدراسیون تکواندو چندسالی است که فعال شده است. بر همین اساس کلیه ورزشکاران، مربیان و داوران برای دریافت هرگونه خدمات در این رشته از جمله شرکت در مسابقات، کلاس‌های آموزشی و هماهنگی، اخذ گواهینامه کمربند و… می‌بایست ابتدا اطلاعات خود را در این سامانه ثبت کرده و با پرداخت هزینه مربوطه از خدمت مورد نظر بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدتی پیش مدرسین کلاسهای هماهنگی مربیان در جریان برگزاری این دوره‌ها، به مربیان فعال و حاضر در این کلاس‌ها اعلام کردند که می‌بایست، «بیمه نامه مسئولیت مدنی» دریافت کنند. متعاقب آن جزئیات کار و نحوه اجرا با معرفی یک شرکت «بیمه ای خاص» طی بخشنامه‌ای به کلیه استان‌ها اعلام گردید و از هفته گذشته طرح فوق اجرایی و سامانه بانک اطلاعاتی مسدود و تنها مربیانی که نسبت به اخذ بیمه نامه فوق اقدام کردند، اجازه ثبت و انجام فعالیت داشتند. موضوعی که با مخالفت گسترده مربیان تکواندو در سراسر کشور مواجه شد.

هر چند به نظر می‌رسد فدراسیون تکواندو با اقدامی پیشگیرانه، برای جلوگیری از بروز مشکل برای مربیان در زمان ایجاد حادثه چنین برنامه‌ای را تدوین کرده است. ولی به نظر می‌رسد یک قانون مهم و اساسی که سالهاست از سوی وزارت ورزش در حال اجراست در این اقدام نادیده گرفته شده است.

طبق قانون هر مکان ورزشی برای فعالیت رسمی و قانونی می‌بایست از سوی ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها نسبت به اخذ مجوز اقدام کند. یکی از مهمترین مدارکی که برای اخذ مجوز نیاز است، «بیمه مسئولیت مدنی» است. در واقع به مکان ورزشی که فاقد این بیمه نامه باشد، هیچگونه مجوز فعالیت داده نخواهد شد. این نوع بیمه هم بی نام بوده و تعداد افراد ذکر شده در متن بیمه نامه را در برابر حوادث مختلف مورد پوشش بیمه‌ای قرار می‌دهد.

نکته اصلی و دلیل مخالفت مربیان نیز همین موضوع است. این دست مربیان معتقد هستند که وقتی مربی و ورزشکار از سوی مسئول سالن یا مکان ورزشی بیمه مسئولیت مدنی شده است، چرا باید مربی هم هزینه‌ای اضافی را برای این نوع بیمه پرداخت کند. نکته مهم دیگر اینکه چرا این «شرکت خاص بیمه ای» از سوی فدراسیون هم در متن ابلاغیه و هم در سامانه معرفی شده است. مهمتر آنکه نماینده همان شرکت خاص اکنون رئیس سازمان لیگ فدراسیون است و برای تیم نونهالان حامی مالی فراهم کرده است.

در این خصوص باید اشاره کنیم که برخی شرکت‌های بیمه‌ای در ایران این نوع بیمه نامه را مخصوص مربیان آن هم در بخش رزمی ندارند و مربی مجبور است برای انجام امور خود حتماً از همان شرکت استفاده کند. بخصوص آنکه مدتی است فدراسیون روند اخذ گواهینامه کمربند رده‌های پایه (زرد، سبز و آبی) که سالهای زیادی صدور آن برعهده مربیان بوده را نیز تغییر داده و از این بخش هم درآمدی برای خود دست و پا کرده است.

امینی سرپرست دبیری فدراسیون تکواندو در این خصوص با تشریح نامه ارسالی فدراسیون به استان‌ها به خبرگزاری مهر گفت: فدراسیون تکواندو برای صیانت از حق و حقوق مربیان فعال در عرصه آموزش پس از مدتها تحقیق، بررسی و کار کارشناسی اقدام به اجباری نمودن این نوع بیمه نامه برای مربیان کرده است. برای این منظور و برای رفاه حال مربیان با شرکت فوق مذاکره شد تا تسهیلات قابل توجه‌ای در اختیار مربیان قرار دهد.

وی افزود: استفاده از این شرکت بیمه ای اجباری نیست و مربیان می‌توانند در صورت تمایل از سایر شرکت‌های بیمه‌ای نسبت به اخذ این نوع بیمه نامه اقدام کنند و پس از بارگذاری روی سامانه، بررسی لازم، فعالیت‌های خود را انجام دهند. در تکواندو بالغ بر ۸۰۰۰ مربی داریم که تنها ۲۸۰۰ نفر از آنها فعال هستند و در همین مدت کوتاه از اجرایی شدن این برنامه ۲۸۵ نفر از این بیمه نامه استفاده کرده اند.

رحیم صالحی قهرمان پیشین تیم ملی و مربی فعلی در مورد این بیمه نامه به خبرنگار مهر گفت: من چند سال قبل با این مشکل مواجه شدم و مدتها درگیر یک شکایت از سوی خانواده دو تکواندوکار بودم. من این اقدام فدراسیون را در جهت حمایت از مربیان به فال نیک می‌گیرم.

رضا رحمانی مربی تکواندو در شهرستان رشت نیز با طرح سوالی مبنی بر اینکه شرایط «کارت بیمه ورزشی» چه می‌شود؟ به خبرنگار مهر اظهار داشت: متأسفانه تکواندو از این دست تصمیمات خلق الساعه لطمات زیادی خورده است. همه سالن‌های ورزشی اعم از خصوصی و دولتی این نوع بیمه نامه را دارند. از ثبت نام ورزشکاران هم بدون کارت بیمه نامه ورزشی ممانعت بعمل می‌آید. مربیان شهرستانی که درآمد چندانی ندارند چرا باید برای پرکردن خزانه فدراسیون هزینه پرداخت کنند.

نکته مهم دیگر در این موضوع اینکه اگر در یک سالن ورزشی بدون داشتن مجوز فعالیت از اداره کل ورزش و جوانان، حادثه ای رخ دهد، قانون در بررسی موضوع در اولین اقدام پیگیر مجوز فوق می باشد.

در پایان باید عنوان کنیم، یکی از مباحث و اهداف راه اندازی سامانه بانک اطلاعاتی در هر فدراسیونی منجمله تکواندو در کنار رسیدن به اطلاعات لازم و مورد نیاز بخش های مختلف، درآمدزایی است، ولی اینکه برای رسیدن به درآمد و پوشش هزینه‌ها بار اصلی را به دوش هنرجویان و مربیانی انداخته شود که اغلب در شهرستانها فعالیت کرده و همین بار مالی مشکلاتی را برای آنها ایجاد کند، به هیچ عنوان پسندیده و قابل قبول نیست.

فدراسیون تکواندو نیاز به بازنگری در برخی بخش‌ها بخصوص همین سامانه دارد. اینکه یک هنرجوبی تکواندو برای یک کمربند به عنوان مثال سبز هزینه‌ای را به فدراسیون، هیأت استان، پست و مربی پرداخت کند در این شرایط اقتصادی کشور، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

کد خبر 4652254

منبع: مهر

کلیدواژه: تکواندو فدراسیون تکواندو ایران شورای فنی تکواندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۲۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

امتداد - شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل و نقل کالا و بخصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰ درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیمای بیمه معلم در گفت و گوی اختصاصی با بیمه نویس ضمن اعلام این مطلب خاطر نشان کرد: در سال گذشته حدود ۹۰ درصد بودجه شرکت در رشته حمل و نقل محقق شده و وضعیت پرتفوی شرکت در این رشته مطلوب است.

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های فنی شرکت بیمه معلم ، بیمه‌های باربری ،کشتی و هواپیما است، افزود: رشته‌های بیمه‌ای شامل بیمه حمل و نقل کالا (باربری)، بیمه بدنه کشتی و بیمه بدنه هواپیما تحت پوشش بیمه باربری قرار دارد و شرکت بیمه معلم با تمام توان به فعالیت خود در این حوزه مشغول است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین گفت: بیمه های حمل و نقل کالا به صورت قابل اطمینانی زیان های مالی کالاهای تجاری را درصورت تحقق خطرات مرتبط با حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی مورد پوشش قرار می دهد و طبق قراردادهای موجود، بیمه گر جبران خسارت و نیز تقبل هزینه های احتمالی ناشی از حمل کالا را به عهده می گیرد.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما در ادامه با بیان این نکته که در صنعت بیمه سهم بیمه باربری حدود ۲ درصد است، اضافه کرد: علت پایین بودن این سهم نسبت به رشته های دیگر این است که همه مردم کار تجاری یا صادرات و واردات انجام نمی دهند و تعداد کمی از افراد در این حیطه مشغول فعالیت هستند؛ بنابراین شرکت های بیمه هم سهم اندکی از پرتفوی خود را به این رشته اختصاص داده اند.

وی تاکید کرد:  انواع بیمه های باربری عبارتند از بیمه های وارداتی، بیمه های صادراتی، ترانزیت و بیمه های داخلی که با توجه به تخصصی بودن این رشته و لزوم برخورداری نماینده های فعال دراین زمینه، تعداد نمایندگان شرکت های بیمه که در حوزه باربری فعالیت می کنند، بسیار محدود است.

سهم بیمه معلم از بیمه تخصصی کشتی ها

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما با بیان این نکته که در حال حاضر ۳۸ درصد سهم بازار از بیمه دریایی در اختیار بیمه معلم است، افزود: بیمه معلم از سال ۲۰۰۷ به این حوزه ورود کرد و سعی شده فعالان این حوزه را جذب کنیم و افراد متخصص در این زمینه مثل کاپیتان ها، مهندسان سازه، لجستیک و… که همگی آشنا به امور بودند  به صورت تخصصی در این حوزه مشغول به همکاری با بیمه معلم هستند.

وی خاطر نشان کرد: یکی از علت های موفقیت بیمه معلم در رشته کشتی این بوده که بیمه مرکزی پوشش های اتکائی مربوطه را به خوبی تامین کرده است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم در ادامه گفت: در بیمه کشتی، شرکت بیمه با توجه به نوع شناور، مسئول جبران خسارت بدنه شناورها است و در بعضی از پوشش‌ها مسئولیت ناشی از تصادم و همچنین زیان همگانی نیز تحت پوشش قرار می‌گیرد ودر صورتی که بدنه و ماشین آلات و تاسیسات آن به علت وقوع هر یک ازخطرات بیمه شده، ‌زیان وارده به بیمه گذار را تا حداکثر مبلغی که به عنوان ارزش مورد بیمه در بیمه نامه تعیین می شود با توجه به شرایط و مقررات بیمه نامه جبران می کند.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما همچنین اظهار داشت: با وجودی که ضریب خسارت کل صنعت در این رشته ۲۵ تا ۳۰ درصد است اما بیمه معلم توانسته با ضریب خسارت ۱۰ درصد عملکرد موفقی را در این رشته رقم زده و در کل صنعت رتبه ۱۱ را به خود اختصاص دهد.

به منظور توسعه بیمه های حمل و نقل توصیه می گردد شرکتهای تجاری ایران قراردادهای فروش خود را بر اساس ترم CIF تنظیم نمایند که شرکتهای بیمه ی ایرانی بتوانند پوشش های بیمه ای لازم را به صادرکنندگان کالا ارائه نمایند.

وی تاکید کرد: می توان گفت ترکیب پرتفوی بیمه معلم در رشته حمل و نقل کالا بسیار مطلوب است؛ به طوریکه ۳۰ درصد به بیمه باربری وارداتی، ۶۰ درصد به بیمه باربری صادراتی و مابقی به بیمه های داخلی تعلق دارد و جالب است بدانید که رشته کشتی در جایگاه چهارم در پرتفوی بیمه معلم است.

محمد حبیبی، مدیر بیمه باربری ،کشتی و هواپیما شرکت بیمه معلم از انعقاد قرارداد جدید بیمه حمل و نقل کالا با  گروه کشتیرانی  جمهوری اسلامی ایران خبر داد و گفت: این همکاری جدید در مراحل عملیاتی قرار دارد و به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • نامه محمدباقر قالیباف به رئیسی +جزئیات
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!