Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی - محمد بیرامی: در روزهایی که موج دوم کرونا با شدت بیشتری از قبل در کشور شیوع پیدا کرده و هیچ اطلاعیه جدیدی برای فعالیت رشته‌های رزمی بخصوص تکواندو آن هم در بخش مبارزه صادر نشده و حتی ورزش در حال نزدیک شدن به تعطیلی است، فدراسیون تکواندو به عناوین مختلف از مربیان درخواست واریز وجه می‌کند و این موضوع نارضایتی برخی مربیان را در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معضلی که تکواندو را این روزها رنج می‌دهد سیل پیامک‌های متفاوت و متنوعی است که در تلفن همراه مربیان دیده می‌شود که باید برای موارد مختلف مبالغی به حساب فدراسیون واریز کنند.

در روزهایی که مربیان تکواندو بخصوص آنها که تنها منبع درآمدشان مربیگری در باشگاه است، با کدام منطق باید هزینه بیمه مسئولیتی را پرداخت کنند که برایش فعالیتی ندارند. وقتی باشگاه ورزشی تعطیل است پرداخت هزینه بیمه مسئولیت چه معنایی خواهد داشت؟ هر چند در اخذ همین هزینه هم حرف و حدیث فراوان است و وقتی باشگاه ورزشی بیمه مسئولیت با نام مربی و مشخصات لازم دارد، چرا باید هزینه جداگانه پرداخت شود؟

نیت مسئولان فدراسیون در الزامی کردن اخذ بیمه مسئولیت مدنی از مربیان را به فال نیک می‌گیریم و اینکه بیمه به سود خود مربی است، ولی در زمانی که باشگاه‌ها تعطیل است چرا باید این هزینه پرداخت شود؟

از هزینه بیمه هم که بگذریم، هزینه کلاس‌های هماهنگی مربیان و داوران نیز مورد بعدی دیگری است که باید به حساب فدراسیون واریز شود. کلاس‌های مربیگری که تعطیل است، مسابقات تکواندو که برگزار نمی‌شود و با شرایطی که بر کشور حاکم است حداقل تا چند ماه آینده معضل کرونا وجود دارد و بعید است هیچ مسابقه‌ای برگزار شود، پس پرداخت هزینه برای دوره‌ای که هیچ کاربردی ندارد، چه توجیهی می‌تواند داشته باشد؟ آیا در این کلاس‌های آنلاین چیز جدیدی آموزش داده می‌شود؟

نکته مهم دیگری که این روزها مربیان را آزار می‌دهد، پرداخت جریمه بابت درج آدرس اشتباه برای ارسال احکام کمربند در سایت بانک اطلاعاتی است. مربی معتقد است که آدرس را صحیح وارد کرده، ولی حکم کمربند ارسال نشده و بعد از پیگیری مشخص شده که آدرس را به اشتباه وارد کرده است. در این شرایط مربی باید هزینه پست را یکبار دیگر و آن هم پس از اصلاح آدرس پرداخت کند. ولی مشکل اصلی اینجاست که بر اساس کدام قانون فدراسیون باید هزینه‌ای تحت عنوان جریمه دریافت کند.

خبرنگار مهر برای پیگیری این موارد و جویا شدن دلایل آن در چند مرحله با «مجید نیری» دبیر فدراسیون تماس گرفت و با وجود هماهنگی‌های صورت گرفته، ایشان حاضر به پاسخگویی نشد. متولیان تکواندو در فضای مجازی و به خصوص صفحه رسمی فدراسیون به خوبی می‌توانند بازخورد این قبیل تصمیمات را ببینند.

فدراسیون تکواندو در سالی که هزینه‌های برگزاری اردوهای آماده سازی و اعزام‌های تیم ملی را در پیش ندارد، بودجه نیم میلیاردی را دریافت کرده، هزینه‌هایی آزمون، کمربندهای سبز، تا مشکی و..، کلاس‌های ذکر شده در بالا را نیز دریافت می‌کند و بازهم شاهد هستیم که برخی مسئولان در مصاحبه‌های خود از مشکلات مالی سخن می‌گویند. در این بین کسی هم به شرایط مربیان توجهی ندارد و آنها که در خط مقدم آموزش و تربیت تکواندوکار قرار دارند، سخت‌ترین شرایط را پشت سر می‌گذارند و در این بین باید هزینه‌هایی را نیز به حساب فدراسیون واریز کنند.

در این شرایط به نظر می رسد وزارت ورزش باید در جهت دفاع از حقوق مربیان تکواندو یا اجازه فعالیت باشگاه های ورزشی را بدهد تا این مربیان منبع درآمدی داشته باشند و بتوانند از پس هزینه های مد نظر فدراسیون بربیایند یا اینکه باید به فدراسیون تکواندو اعلام کند که چنین مبالغی را از مربیان دریافت نکند.

کد خبر 4967146

منبع: مهر

کلیدواژه: تکواندو فدراسیون تکواندو ایران مسابقات تکواندو تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس ویروس کرونا والیبال فدراسیون کشتی لیگ برتر والیبال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس فرهاد مجیدی اتحادیه جهانی کشتی تیم فوتبال تراکتور باید هزینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۹۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد باغستانی اظهار داشت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

براساس گزارش جماران، وی افزود: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آن‌ها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سودها را جمع آوری و مابقی سود سهام را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

227217

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900265

دیگر خبرها

  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • اعلام تعرفه‌های تخفیفی ایرانسل ویژه حج ۱۴۰۳
  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور